Kia-Maria Aho
Kia-Maria Aho CV Biografy  

 

 

GALLERIAT

FUNNY FARM 1

galleriani sisältää hauskoja eläinhahmoja.
Inspiraationi näihin sammakoihin olen saanut suurilta taiteilijoilta joita ihailen, kuten Vettriano, Botero ja Akseli Gallen Kallela.

Maalauksissani esiintyy usein sammakko. Minusta sammakko on hellyttävä olio ja maalauksissa hyvin “taipuisa”. Sammakot iloitsevat, surevat, rukoilevat, katuvat, ovat vallankumouksellisia, esittävät rooleja erilaisissa ilmisuhdekoukeroissa jne. Aloitin maalaamaan eläimiä vuonna 2004 sen jälkeen kun tyttäreni Cecilia syntyi. Lelulaatikon pehmolelut alkoivat siirtyä kankaalle.


FUNNY FARM 2
Galleria 2 sisältää Funny Farm maalauksia vuosilta 2012-2015 nämä maalaukset ovat tyyliltään enemmän naivismiin taipuvia. Olen maalannut nämä taulut erityisesti Iittalan Naivistit säätiön näyttelyjä varten.  Inspiraation näihin tauluihin olen kerännyt matikoiltani Intiaan ja Afrikkaan.  


Funny Farm 3

Galleria 3 sisältää maalauksia vuosilta 2016-2017. Light box ei ole enää toiminnassa, joten kuvat ovat vain pikku kuvakkeina. Facebookista löytyy suuremmat kuvat kaikista teoksista: https://fi-fi.facebook.com/kiamaria.aho/

 
 


Funny Farm Kirsi-Maria AhoKia-Maria Aho
CV
Biografia
Galleriat
Funny Farm 1
Funny Farm 2
Funny Farm 3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Follow Us

 

 

©2015 All Rights Reserved Kia-Maria Aho | Website Powered By Kia-Maria Aho